Contact

contactinformatie

E-mail:

Volg ons:

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Waarom contact zoeken met Hoe verwarm ik mijn woning?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat in het doolhof van het duurzaam verwarmen van uw bestaande woning er nog steeds vragen onbeantwoord zijn blijven. Stel daarom gerust uw vraag via info@hoeverwarmikmijnwoning.nl. Ons maakt het niet uit of u vragen heeft over energiebronnen, energiedragers, energiesystemen of  het duurzaam vergelijken van groene stroom. Wij vinden het belangrijk dat u van onafhankelijke informatie wordt voorzien.

 

Op internet is er veel informatie te vinden over duurzame energie en hoe we van het gas af moeten. Helaas zien wij dat de meeste bedrijven alleen maar focus leggen op de verkoop van hun eigen producten. Het alleen aanbieden van warmtepompen, hybride warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers helpen u nog niet om uw unieke woning op een betaalbare en goede manier te verwarmen. 

Duurzaam energie vergelijken is tegenwoordig snel gedaan, maar is het wel zo duurzaam? Heeft u niet te maken met een energieleverancier die uw sjoemelstroom verkoopt? Wij kunnen u informatie geven waarin duidelijk wordt of uw huidige leverancier echte groene stroom levert. 

 

Heeft u nog aanvullende onderwerpen over het duurzaam verwarmen van uw woning? Stuur gerust uw idee naar ons toe en als het passend is dan verwerken uw idee op onze website. 

 

Kort samengevat: Neem gerust contact op, als we elkaar helpen bereiken we samen meer!