Over ons

Alles over het duurzaam verwarmen van uw bestaande woning

Wij zijn deze website begonnen omdat deze nieuwe duurzame markt erg ondoorzichtig is. Het aanbod is enorm en elke aanbieder prijst zijn eigen product natuurlijk als beste aan. Wij tonen alle oplossingen die op dit moment voorhanden zijn om uw woning te verwarmen en beperken ons niet tot maar één of enkele oplossingen. Wij hebben tijdens het verzamelen van deze informatie zelf enorm veel geleerd en hopen dat u met onze website veel tijd kunt besparen in uw zoektocht naar het duurzaam verwarmen van uw woning. Ons advies is vooral de video's te bekijken! Ze zijn erg leerzaam en bevatten veel extra informatie.

 

Wij hebben een duidelijke structuur aangebracht op onze website om u snel inzicht te geven in de verschillende takken van het duurzaam verwarmen van uw woning. Ons advies is onafhankelijk aangezien wij geen belang hebben welk duurzaam systeem u gaat gebruiken of welk energie contract u afsluit. Ons belang is dat u kiest voor een duurzaam systeem of contract dat passend is voor uw woning.

Deze website geeft u meer inzicht in de verschillende vormen van duurzaam verwarmen van uw bestaande woning. Hoe verwarmt u duurzaam uw huis, appartement, kamer of misschien wel uw zwembad? Wij informeren u regelmatig over de nieuwste trends, welke energiebronnen en energiesystemen er zijn en welke subsidies er voor u klaar liggen. Op onze website vindt u duurzame energieleveranciers die als beste uit het onderzoek zijn gekomen van Greenpeace, de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise. Dit onderzoek toont aan dat er nogal een verschil zit in verschillende energieleveranciers van duurzame groene stroom. Wij brengen u op onze website alleen in contact met de duurzaamste energieleveranciers uit dit onderzoek.

Wij zijn zelf werkzaam in de energiebranche en worden dagelijks geconfronteerd met het enorme aanbod van duurzame energie. Op dit moment verwarmt Nederland hoofdzakelijk haar woning met aardgas en we leren steeds meer over de duurzame alternatieven die ons aangereikt worden in de markt. De moeilijkheid is wel dat deze systemen zich vaak nog moeten bewijzen als het gaat om energiebesparing, levensduur en gebruikscomfort in uw woning.

Wij verdienen ons geld op basis van affiliate marketing. Wij promoten duurzame producten en contracten van anderen en krijgen hier een commissie over. 

Wij waarderen het enorm als uw onze website promoot onder uw vrienden. Laten we gezamenlijk onze wereld duurzamer maken!

 

Wilt u adverteren op onze pagina?

Stuur ons een e-mail, dan nemen we contact met u op.

Dit informatieplatform geeft onze bezoekers meer inzicht in de verschillende vormen van duurzaam verwarmen. Wij informeren onze bezoekers over verschillende energie bronnen, energie systemen, energie aanbieders, subsidies en brengen onze bezoekers in contact met verschillende aanbieders die actief zijn in deze markt.

Wij verwelkomen advertenties die aansluiten bij het doel van onze website.

Voor informatie over adverteren op onze website:

info@hoeverwarmikmijnwoning.nl