• esther jong

Hoe duurzaam gaat u om met de wereld van uw kinderen?


Er was eens een aarde die vol zat met fossiele brandstoffen zoals bruinkool, steenkool, aardolie en aardgas. Deze fossiele brandstoffen maakten de wereld anders. Elke dag gebruikten we deze fossiele brandstoffen om over de wereld heen te reizen, kunststoffen voor de kledingindustrie te maken of onze woning mee te verwarmen. Op een dag werd duidelijk dat deze fossiele brandstoffen de toekomst van onze aarde in gevaar konden brengen. Daarom werd op 12 december 2015 het akkoord van Parijs ondertekend, beter bekend als het Klimaatakkoord. Daarom komen alle landen wereldwijd in actie om onze planeet te redden. Totdat iedereen overtuigd is om duurzaam met onze wereld om te gaan zodat onze kinderen kunnen genieten van een duurzame planeet.

Bron: www.groeneplaneet.nl

Stap nu over op duurzame en groene energie!


Voor iedereen is het mogelijk om energie te besparen bij het verwarmen van uw (bestaande) woning, appartement, kamer en misschien wel uw zwembad.


U heeft 3 mogelijkheden:

1. U bespaart energie door uw huis beter te isoleren, minder warm te stoken of door zelf energie op te wekken.

2. U stapt af van het verwarmen met aardgas en stapt over op een duurzame energiebron en vervangt uw huidige CV/HR ketel voor een duurzame installatie.

3. U zet uw huidige energiecontract van fossiele brandstoffen om naar een bewezen duurzaam energiecontract. Klik hier voor afsluiten van een duurzaam energiecontract.


Helpt u ook mee om anderen te bewegen in het verduurzamen van onze wereld? Namens onze kinderen bedankt voor uw bijdrage,

45 keer bekeken