• esther jong

Uw woning duurzaam verwarmen! Hoe dan?

Bijgewerkt: jul 5


Wij gaan allemaal van het gas af!


Onze overheid roept wel heel makkelijk dat wij allemaal van het gas af gaan. Maar hoe dan? Welke alternatieven zijn er dan voor bestaande woningen?


We moeten met z'n allen het CO2 verbruik zien te verminderen, maar hoe dan? Welke energiebronnen dragen hier dan echt aan bij? Hoe kan ik deze duurzame energiebronnen koppelen aan het verwarmen van mijn bestaande woning? Welke verwarming c.q. systemen zijn er verkrijgbaar en welke zijn geschikt voor mijn woning?


Mijn huidige woning met verwarming functioneert prima. Hoe duurzaam is het om iets wat nu prima werkt volledig te vernieuwen? Waarom gebruiken we niet de gas infrastructuur die er al ligt? Nederlandse huishoudens zijn voor meer dan 98% aangesloten op (aard)gas. Zouden we niet een nieuw gas, zoals waterstof, door dezelfde leidingen kunnen transporteren?


Het is natuurlijk hartstikke belangrijk om nu al te beginnen met het reduceren van onze CO2 uitstoot. De simpelste manier om dat te doen is om minder energie te verbruiken. Daarnaast kunt u beginnen met het isoleren van uw woning. Het isoleren van uw woning zorgt dat u minder energie verbruikt en het levert ook nog eens geld op.


Wij helpen u graag met de zoektocht naar het duurzaam verwarmen van uw woning. Welke energiebronnen, energiesystemen, energiedragers, subsidies hebben we allemaal?


Heeft u op dit moment niet het geld om uw verwarmingssysteem volledig aan te passen, dan kunt u ook kiezen voor het duurzaam energiecontract. Doe eens een vergelijking in onze duurzame energievergelijker!


Bekijk eens op uw gemak onze website www.hoeverwarmikmijnwoning.nl.

22 keer bekeken